сряда, 13 февруари 2013 г.

Ново ! Всички продукти на Хербалайф ( Herbalife) с Безплатна доставка до офис на куриерска служба на Еконт Експрес!На вниманието  на всички фенове на продукти - HERBALIFE (ХЕРБАЛАЙФ )- БЪЛГАРИЯ
предлагаме една страхотна опция - „ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА „ –До офис на куриерска служба на Еконт  на Всички продукти Хербалайф  независимо дали сте си поръчали например : Билков шампоан от линията Хербал Алое за 20.00 лв или една кутия хранителна добавка за 30.00 лв –Екстракал или здравословен хранителен шейк заместващ едно хранене Formula1 –Формула 1 Хербалайф ! Цените на  Herbalife продуктите са на редовна каталожна цена по ценова листа на Хербалайф- България  ,спестявате и от цени и от транспортни разходи  а какво по хубаво от Това ?

Ако желаете да постигнете резултат с контрол на теглото, да намалите мазнините, да се храните здравословно , да изглеждате страхотно , да имате повече тонус се свържете с нас за изготвяне на персоналната ви програма изготвена от личен треньор !

Готови ли сте за Лято 2013 ? Или  не може да влезете  в любимите си дрешки ,подлагате се на какви ли не Диети препоръчани от ваши познати  които не работят за Вас , чуствате се отпаднали  без тонус, уморени , без енергия и не знаете какво още да опитате …  А дали някой  Вие препоръчал  нашата програма за хранене ? Най – здравословното правилно и балансирано  хранене, отслабване без диета , без да се лишавате от любими храни !!! Милиони доволни клиенти с  страхотни резултати ! Променете начина си на живот , живейте здравословно , бъдете здрави , щастливи и сбъднете мечтите си с Хербалайф  !

Обещавам Ви пълна подкрепа, за да сте доволни от постигнатите резултати! Ние Ви гарантираме, че ще обикнете нашите продукти! Като част от задължението на Хербалайф да ви предостави полезни, високо качествени продукти, ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на Вашите пари. Ако не сте напълно удовлетворени от някой от продуктите по каквато и да е причина просто изисквайте връщане на Вашите пари в 30 дневен срок, без това да окаже влияние на потребителските Ви права. За да направите това е необходимо да върнете продуктите (или това което е останало от тях) на Вашия Хербалайф независим дистрибутор и да попълните формуляра за възстановяване на средства.

През настоящите празници Св.Валентин , 8-ми март зарадвайте любим човек  с  подарък  от нашата страхотна козметика HERBAL ALOE , Skin Activator™ - Herbalife , Nouri Fusion ако искате да ви помогнем при избора свържете се с нас !


 


 За повече информация относно продуктите или поръчка  на любими продукти Хербалайф  може да намерите в този сайт  : http://gradinka.bg/Hyuliya/ или на Телефон : 0895 23 56 79 , E-mail:hyuli82@gmail.com

Няма коментари: